Norsk organisasjon for akupunktører og behandlere innen orientalsk tradisjon

 
 

NAO er en organisasjon for terapeuter med utdannelse fra NeiJing skolen.


I 2011 ble Nao godkjent av Helsedirektoratet som en utøverorganisasjon for akupunktører i Norge med utdannelse fra NeiJIng skolen og gir rett til tittelen Akupunktør NAO. Tittelen gir en trygghet for pasienter.


For å kunne få denne tittelen må du vise til å være en seriøs akupunktør som har den faglige utdannelsen og etiske retningslinjer som organisasjonen krever. Utdannelse fra Neijing skolen gir en innføring i de gamle orientaske tradisjoner med de teoretiske, filosofiske prinsipper fra Tradisjonell Kinesisk Medisin, samt det grunnleggende i den vestlige medisin. Neijing skolen er internasjonal og har eksistert i mer enn førti år.


Se listen over medlemmer med tittelen Akupunktør NAO.

http://www.nao-neijing.no/NAOs_Hjemmeside/Medlemmer.html


Her kan du finne informasjon om faglig helselovgivning, våre etiske regler og vedtekter. Alle medlemmer får 25 % avslag på bøker av Dr Luis Padilla Corral som er oversatt til norsk av Edel Huru. Medlemskapet gir en mulighet for å kjøpe en gunstig kollektiv forsikring fra Gjensidige.


Nao ønsker å bidrar til å stimulere til faglig videreutvikling av sine medlemmer og gir derfor økonomisk støtte til gjesteforelesere, faglige seminarer og oversettelser.